Bezoek de Studio voor een Rondleiding!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een bezoek aan onze studio en om te ontdekken wat voor mogelijkheden wij te bieden hebben.

Wij organiseren regelmatig rondleidingen voor mensen, die graag willen zien wat wij kunnen doen en hoe wij kunnen helpen bij het realiseren van hun creatieve projecten.

De Rondleiding

Onze rondleidingen beginnen in onze ontvangsthal, waar onze medewerkers je hartelijk zullen begroeten. Je krijgt hier een korte presentatie over onze studio en de verschillende diensten die wij aanbieden. Vervolgens zullen wij je meenemen naar onze opnamestudio’s.

Bij Studio Rondleiding willen wij dat je je meteen thuis voelt. Daarom serveren wij tijdens onze rondleidingen heerlijke koffie en verse croissants.

Eenmaal in de opnamestudio’s krijg je een demonstratie van onze apparatuur en kunnen wij laten zien wat voor soort projecten wij hier kunnen opnemen.

In de opnamestudio’s geven onze technici je een kijkje in de regieruimte. Hier kun je zien hoe zij het geluid en de verlichting regelen tijdens opnamesessies. Dit is ook een geweldige kans om vragen te stellen en meer te weten te komen over onze technische mogelijkheden.

Tot slot nemen wij je mee naar ons postproductie kantoor, waar wij video’s bewerken en afwerken. Hier leggen wij de laatste hand aan de video’s en zorgen wij ervoor dat het eindresultaat er perfect uitziet.