STUDIO SETTING
VAN PRESENTATIE TOT TALKSHOW

Onze webinar studio gebruik je in de setting die jij in gedachten hebt. We passen de indeling moeiteloos voor je aan en beschikken over zowel luxe stoelen, banken als bijvoorbeeld een presentatiedesk of een talkshow-tafel die je kunt gebruiken.

Dus heb je iets in gedachten of heb je bij iemand anders een mooie vorm gezien? Geef ons aan waar je naar zoekt. Wij passen de studio voor het webinar er voor je op aan. Zo stap je een kant-en-klare studio binnen, die precies is voorbereid zoals jij het graag hebt.

We maken op die manier bijvoorbeeld de volgende settings mogelijk:

Gepersonaliseerd Webinar Decor - Supergaaf Studio

Gepersonaliseerde Studio
Kies uit diverse stijlen, materialen en kleuren voor onze gepersonaliseerde studiowanden. Zo creëer je een eigen huisstijl en lijkt het alsof je een eigen webinar studio hebt, of je nu gaat voor modern, natuurlijk of minimalistisch.

Webinar studio met presentatie setting

Presentatie
Wij bieden een traditionele webinar met afwisseling tussen jouw scherm en jijzelf. Gebruik PowerPoint of andere presentaties en wij wisselen de beelden, zodat jij een overtuigende en sterk webinar geeft.

Webinar studio met informele setting

Informatief
Wil je een panel van experts uitnodigen? Laat ze plaatsnemen op onze comfortabele banken en hun visie delen tijdens jouw webinar. Wij zorgen voor soepele schakelingen tussen jou, de presentatie en het panel, zodat je vlot aanvullende vragen kunt stellen.

Webinar studio setting met feateuils

College Tour in luxe fauteuils
Ontspan in onze luxe fauteuils tijdens een gesprek met één of meerdere gasten. Een ideale setting om elkaar beter te leren kennen of te praten over belangrijke thema’s in jouw vakgebied. Vraag elkaar de hemd van het lijf en geniet van de comfortabele omgeving die we voor je creëren.

Webinar studio - Setting met presentatie desks

Vergaderen
Presenteer je graag vanaf een presentatiedesk, zoals je gewend bent tijdens live presentaties? Wij zetten de desks voor je klaar en zorgen voor de juiste camerastandpunten, zodat iedereen goed in beeld komt tijdens jouw presentatie.

Webinar studio met talkshow setting

Paneldiscussie
Wil je meer gasten uitnodigen? Wij creëren een talkshow-setting in onze studio, waar jij en je gasten aan tafel plaatsnemen en iedereen de kans krijgt om het woord te voeren. We passen de camera’s, microfoons en belichting vooraf aan voor de beste kwaliteit.