STUDIO SETTINGS
VAN PRESENTATIE TOT TALKSHOW

Onze webinar studio gebruik je in de setting die jij in gedachten hebt. We passen de indeling moeiteloos voor je aan en beschikken over zowel luxe stoelen, banken als bijvoorbeeld een presentatiedesk of een talkshow-tafel die je kunt gebruiken.

Dus heb je iets in gedachten of heb je bij iemand anders een mooie vorm gezien? Geef ons aan waar je naar zoekt. Wij passen de studio voor het webinar er voor je op aan. Zo stap je een kant-en-klare studio binnen, die precies is voorbereid zoals jij het graag hebt.

We maken op die manier bijvoorbeeld de volgende settings mogelijk:

Webinar studio met presentatie setting
 • Presentatie
  De traditionele webinar gebruik je voor een presentatie, waarbij je afwisselt tussen jouw scherm en jijzelf. Dus wil je een PowerPoint of een andere presentatie gebruiken? Wij wisselen de beelden en zorgen ervoor dat jij op een overtuigende wijze zorgt voor een sterke webinar. Dat doe je bij ons vanuit de studio, waarin wij ervoor zorgen dat de techniek de ideale basis biedt voor jouw verhaal.
Webinar studio met informele setting
 • Informatief
  Nodig je een panel met experts uit? Zet jouw gasten op de comfortabele banken. Ze kunnen hun visie delen op wat jij vertelt tijdens het webinar. Of je kunt ze vragen stellen op het moment dat je aanvullingen zoekt. Wij zorgen voor de schakelingen tussen jou, de presentatie en het panel dat je graag aan het woord wilt laten.
 • College Tour in luxe fauteuils
  Nodig één of meerdere gasten uit en neem plaats in de luxe fauteuils die we daarvoor klaarzetten. Het helpt je ontspannen en zorgt voor de ideale setting om met elkaar in gesprek te gaan. Dus vraag elkaar de hemd van het lijf of ga in gesprek over een thema dat belangrijk is voor jouw vakgebied.
Webinar studio - Setting met presentatie desks
 • Vergaderen
  Presenteer je graag van achter een presentatiedesk, zoals je dat ook live gewend bent? Wij zetten de desks voor je neer. Ondertussen zorgen we er met de juiste camerastandpunten voor dat we iedereen uitstekend in beeld zullen brengen.
Webinar studio met talkshow setting
 • Paneldiscussie
  Als je meer anderen uitnodigt kunnen we bovendien zorgen voor een talkshow-setting bij ons in de studio. Jij en de andere gasten nemen plaats aan tafel, waarin iedereen de kans heeft om aan het woord te komen. Uiteraard passen wij de camera’s, microfoons en belichting er vooraf voor je op aan.